Grattis Uffe

Idag fyller en i LTKs ledning år & han är med på bilden! Kan ge en ledtråd det är INTE JAG!!! STORT GRATTIS ULF, Å SVARA NÄSTA GÅNG MAN RINGER DIG FÖR JAG VILL JU SJUNGA FÖR DIG!!!! HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!
Idag fyller en i LTKs ledning år & han är med på bilden! Kan ge en ledtråd det är INTE JAG!!! STORT GRATTIS ULF, Å SVARA NÄSTA GÅNG MAN RINGER DIG FÖR JAG VILL JU SJUNGA FÖR DIG!!!! HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!!

Isigt

Då var årets sista LTK-runda avklarad i Skatås. Ynka nio minusgrader visade termometern på - naturligtvis inget som stoppar LTK från att köra. Inte heller det faktum att det var fruktansvärt isigt i spåret avskräckte oss. Med "fara för livet" genomfördes de fem kilometrarna igår. Naturligtvis lika trevligt som vanligt - precis som det skall vara i LTK. 2010 blir ett kul år med än mer LTK och ett år där LTK:s medlemmar tänker springa bla Göteborgsvarv och Midnattslopp.

//Ulf

Årets....Decceniets sista runda flyttad!!

Hejsan alla goa LTK-are!
Ville bara meddela att rundan blir flyttad till imorgon 30/12-2009
Ber så hemskt mycket om ursäkt till alla er som kommer stå där idag (pga sen information)
MEN tänk inte på det.. kör ändå, ledningen är med er i era löpsteg å varje andetag & tanke "Varför i helvete håller vi på med det här!"  Tänk på låten "The spirit of the hawk"... eller som en ofta i ledningen säger till mig YNWA!

Väl mött ses imörn!

//Martin

LTK - vecka 53

Ingen löpning i Skatås den idag (tisdag). Denna vecka kör vi imorgon (onsdag) istället. På annan tid dessutom - 17.45 är det som gäller. Sträcka lär bli mellan 5-8 km lite beroende på hur kallt det kan tänkas bli imorgon eftermiddag/kväll. Just nu säger prognosen ca 5 minusgrader. Tur att man har ett par storm tights då!!

//Ulf

LTK kör i alla väder

Ltk kör i alla väder
Martin


Ltk kör i alla väder 2
Ulf

Finns ingenting som stoppar LTK. Är det tisdag så är det........6 km i Skatås terrängen blev det denna snöiga kväll. För övrigt så kan storm tights varmt rekommenderas!

//Ulf

What it´s all about

LTK

//Ulf

RSS 2.0