Äntligen uppdatering

Vi får börja med att be om ursäkt för den totala brist på nya inlägg som tyvärr varit fallet här på sistone. Detta betyder dock inte att LTK inte gjort det LTK gör allra bäst - nämligen joggar i Skatås. Förra tisdagen bidde det minst 10,5 km (vissa sprang ännu längre) och då var det klassiskt LTK-väder dvs snöfall när undertecknad, Martin, Jocke och Thomas plöjde runt i Skatås. Igår var det dock hör och häpna inte snöfall.....däremot var det kallt - ca minus sju grader när jag och Martin körde åttans slinga. För den halva av styrelsen som inte skall åka Vasaloppet på söndag blev sedan ytterligare ca 4 km. Idag är det 89 dagar kvar till Göteborgsvarvet! Tur att det bara är 6 dagar kvar till nästa veckas LTK-runda!! //Ulf

På tisdag 18:15 öppnar vi spjällen!!!

Jag pratar ofta om mitt äpple till mobil, men kan man uppdatera den heliga bloggen med den så rockar den å det gör den!! På tisdag öppnar vi spjällen Ulfbåge säger!!!! Over and out for now!!

Rapport från måndagsrundan

LTK körde denna veckan på måndagkväll istället för tisdag och för en gång skull var det faktiskt helt okej förhållande. Inget snöande och endast någon enstaka minusgrad. Underlaget på åttan var för dagen hårt packad snö vilket gjorde underlaget bra även om det var lite lite stumt.

De 8 kilometrarna kändes jävligt lätta och suget efter lite längre pass tilltar. Vi inväntar lite bättre förhållande bara sen ökar vi distansen!

//Ulf

LTK kör i alla väder 2

Får börja med att be om ursäkt till Jocke som stod och väntade 18.15 i Skatås. Pga dålig framkomlighet på vägen mellan Bollebygd och Skatås blev det en liten justering av tiden igår till 18.20-18.25 tyvärr.

För er som tvekar så vill vi i ledningen återigen meddela att: LTK kör i alla väder!!!

Gårdagens runda gick präglades av snöfall och blåst. Dock var det inte lika kallt som föregående veckor - "bara" en minusgrad igår. Pga det bitvis eländiga underlaget så förkortades rundan något till lite drygt 6 km.

Nästa vecka (på måndagen då) så hoppas vi på bättre underlag och lite längre sträcka.

//Uffe


RSS 2.0