Varmt kaosvarv

Göteborgs varvet 2010 blev lätt kaosartar med mängder av kollapsade löpare längs banan. Undertecknad såg första ambulansen vid 7 km-skylten och efter det så var det utslagna personer överallt - kändes lite som att gå förbi Gamla Ullevi efter en Gajs-match. För LTK:arna var det en tung dag, MEN varvet genomfördes!!!! Jocke var inte oväntat bäst. Martin klarade, i sitt första varv och ifrån startled 19, med ett par minuters marginal 2-timmarsgränsen medans jag själv tog det lite lugnare.......fick dock "äran" att rädda en gubbe från allvarligare skador när denne föll ihop efter ca 19,5 km. Nästa år hoppas vi molnligt och 12 plusgrader!!

Sist men inte minst får man tack för stödet till LTK:arna längs banan. Framför allt ni som stog på Götaplatsen och ni som stod strax innan infarten till Slottsskogsvallen. Nästa år hoppas vi i styrelsen att någon av er även gör oss sällskap på banan!

//Uffe

Goooooodmooorning Gothenburg!!!

Goooooodmooorning Gothenburg!!!
Idag är det dagen då ALLT sätts på STORT prov! Idag är det den 22/5-2010. Idag är det exakt 2mån jag fyllde år & 5 mån Ulf fyllde år. Idag är det perfekt löparväder. Idag skall vi få svar hur mkt har rundorna i skatås gett under vinter i -10C & snö, när vi trodde vi MAX skulle få göra 3-4rundor i snö & det blev ca 14st istället!

Idag är det EN JÄVLIGT STOR DAG FÖR DET ÄR GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTEBORGSVAAAAAARVET!!!!!!

Idag kommer även många av våra fans så svar, vilka lopp kommer LTK köra mer 2010?
Hur ser planen ut för 2011?
Men den frågan som vi oftast för HUR JÄVLA LÅNG ÄR BEHANDLINGSTIDEN PÅ ANSÖKNINGAR TILL LTK?!

Ha det gött alla så ses på Oves blåa linje... Självklart så kommer Garminen säga till om Ove har mätt fel & har han det så KOMMER LTK att påpeka detta inför kommande varv!

//Martin

GRATTIS JOCKE!

LTK gratulerar dagens födelsedagsbarn tillika LTK:s snabbaste deltagare - Jocke! Ryktas om att Jocke siktar på målgång på lördag innan övriga LTK:are ens startat........

OBS VIKTIG INFO!

Hejsan alla fans!
Vill börjar med att säga att rundan är flyttad till onsdag 18:15 LOK!
Här kommer starttider för styrelsen i LTK för Göteborgsvarvet:
Ulf Fransson
Startnr:40024
Startgrupp:11
Starttid: 14:58

Martin Svensson
Startnr:63502
Startgrupp:19
Starttid: 15:54

Nu börjar det att dra ihop sig inför det vi har tränat för i -10C, snö storm, orkan, hagel.. å lite sol!

Ses på onsdag näst sista rundan innan varvet men en runda närmare fler lopp som LTK kommer köra under året, men det återkommer vi till efter presskonferansen på Olearys 22/5.


Vi ses i spåret
Styrlesen

Två veckor kvar!

starten

Hagelskur och kyla

Majmånads första LTK bjöd på kyla, duggregn och hagelskur. När fan skall våren komma till Skatås? Börjar bli jävligt tröttsamt med kylan nu!! I övrigt var det som vanligt dvs jävligt trevligt. Åttan blev rundan för kvällen (Jocke o Martin körde även en tur från Skatås och hem efteråt). Nu är det bara 18 dagar kvar till varvet och förutom att undertecknad dras med halsont så känns formen helt okej.

//Uffe

RSS 2.0