En vecka kvar!

Om en vecka kommer LTK:s styrelse presentera en mycket viktig nyhet gällande 2011. Kika in på bloggen nästa fredag för mer info.

//Styrelsen


Bästa sträckan

Nollgradigt och stjärnklart i Skatås igår. Ishalka på parkeringen men underlaget på åttan var som vanligt dvs skitbra. Endast undertecknad och Lasse med på gårdagens runda då Jocke tydligen ville se Frölunda bli utspelade och nollade i Scandinavium istället - gissar att Carlsson hellre sprungit med LTK!?

Bästa delen av åttan måste vara mellan fem och sex kilometer. Riktigt fint igår med spegelblankt vatten och en Lasse framför sig som gjorde sitt yttersta för att få fart på Fransson. Inte helt lätt det :-) Martin har ju försökt utan lycka i ett och ett halvt år ha ha

Till sist vill undertecknad också klargöra att det inte bara är Martin som saknas på LTK utan naturligtvis även Sanna!

//Uffe


LTK FBG

Hejsan alla!
Ni kanske tror att halva LTK har legat på latsidan pga. flytt?! NEJ! Det har varit rundor, senast idag! Härliga 10.01km samt nya korn har såtts i FBG där av fler som springer med. Som sagt alla får följa med!
Det skall också tilläggas att LTK har en maskot som följer med på rundorna! Bilder kommer upp inom kort!

LTK-bloggen avslöjar

Han har förnekat det länge men LTK-bloggen kan nu avslöja det; mannen med höften dvs LTKs bäste Carlsson ägnar sig åt stretching innan joggingrundorna numera!

//LTK

Comeback för snön

Äntligen lite riktigt LTK-väder - LTK trivs som bäst i snön!!

Tackar herrarna Ström och Carlsson för gårdagens mycket trevliga rundan. Undertecknad har ju en "känning" i baksidan av låret som gör löpningen lite mer kännbar framförallt i uppförsbackarna. Men som ni alla vet är "känningar" inte giltigt skäl för att utebli från LTK (eller hur, Fazzan?).

Återigen - för alla oroliga: LTK på tisdagar - 18.15 i Skatås - fortsätter även i framtiden. Och vi kör som bekant i alla väder dvs även nu i vinter. För alla frusna kan som vanligt rekommenderas ett par Craft Storm Tights!

Sist men inte minst (beroende på hur man ser det): Lillen - du är saknad!

//Uffe

RSS 2.0