GLAD MIDSOMMAR

LTK vill passa på & önska alla GLAD MIDSOMMAR & självklart ställer inte LTK in imorgon.
LTK kommer att köras på 3 ställen imorgon:
BOLLEBYGD
FALKENBERG
08-LANDET

FANTASTISKT!

MVH
Styrelsen

Vart tog solen vägen

Denna härliga junitisdag började med strålande sol över västsverige och LTK-medlemmarna såg fram emot en varm och go runda i Skatås. Men när runda inleddas "lös" solen med sin frånvaro och molnen syntes desto mer. Åttan var rundan för dagen och det var undertecknad och Martin som sprang på i ett hyfsat tempo. Min 17-kilometersrunda från i lördags satt fortfarande kvar i benen, men trots detta blev tiden rätt anständig ikväll i alla fall.

Väl mött nästa tisdag - samma plats, samma tid! (för den som inte har koll - 18.15 vid klockan i Skatås).

Fransson & Svensson

//Uffe


LTK Vs BURMABACKEN

Lördagen den 12/6-2010 besegrade LTK BURMABACKEN
Kära bloggerskor, ni läste rätt!! LTK HAR BESEGRAT BURMABACKEN!
Det var en MYCKET trevlig runda igår utav LTK styrelsen & som vanligt när styrelsen testar "nya" vägar mot målet så är inga medlemmar med. Men alla medlemmarna kan vara lugna ni får följa med nästa gång!

Här kommer gårdagens 13km asfalt.


Ses på tisdag 18:15 vid klockan!


Omstart

Ett par veckor har passerat sedan varvet och LTK är naturligtvis redan igång med träningen inför varvet 2011. Undertecknad har gjort som sin styrelsekollega - nämligen investerat i en Garmin 305 och naturligtvis är jag fruktansvärt nöjd!!

Det är naturligtvis tisdagar 18.15 som gäller även i fortsättningen om det fanns någon som tvekade. Åttan eller milen är de hetaste alternativen för närvarande när det gäller vilket pass vi skall köra.

Imorgon är det styrelsemöte på Berget. Viktig information kan följa i helgen här på bloggen. Självklart kör vi en lördagsspecial utav LTK också. Rutt för denna runda är i nuläget inte spikad utan bestäms sent fredag eller tidigt lördag.

//Uffe

RSS 2.0