Gütenmorgen alle LTKare!

Hopppas alles sammen mår alles güt!
Måste bara säga attt ledningen ser fram emot nästa veckas pass på tisdag 18:15!
Men som en vis man sa "LTK behöver nog hög höjds träning"! Jag hålller med.... hur löser vi detta?!
Det kan hända att det kommer vara ett extra insatt möte i Feb ang det här, stay tuned!!!

Men som sagt, som vanligt TISDAG 18:15 så boka tidigt era platser på hotellen för LTKarna brukar fylla dom fort!!!!

Debutanterna

Igår var det inte bara en, utan två, debutanter i LTK - Thomas och Jocke. I jämförelse med undertecknad är dessa rena raketerna. Det var mycket trevligt att ha dessa gubbar med och jag hoppas bägge två gör LTK sällskap fler gånger. I övrigt kan sägas att det var åttan som genomfördes i tre minusgrader och med ett underlag som var allt annat än bra. Hårt och och halkigt skulle man kunna beskriva det som. 
 
Nästa vecka räknar vi sol, tio plusgrader och vindstilla.......trevligt vet vi med säkerhet att det blir - precis som vanligt!

//Ulf

Förlåt att det har varit dåligt med updates!

Ett STORT FÖRLÅT till alla groupies att vi inte har uppdaterat?!
Ni undrar förstås hur går det för LTK trotts att 33% av ledningen var i Sälen?!
Jo det tuffar på som vi lokförare säger! Blev runda i onsdags & som ni kan läsa här nedan även en runda i lördags!!!... Tanken är nu att vi går upp på 2ggr/V.
Det märks att det börjar dra ihop sig mot loppet nu.. börjar pirra lite i löparfötterna.
Tisdag är rundan som vanligt 18:15 stay cool (kommer bli ca -9C) and be there!
/Martin

Lördagsrunda

Igår blev det en liten extra runda för ledningen i LTK. Åttan i Skatås stod för lördagens "utmaning" och det gick som smort. Inga större problem och känslan är att både Martin och undertecknad är på väg mot en ganska hyfsad form.

Inför tisdagens ordinarie LTK-träff så ryktas det om att en debutant skall dyka upp......vi håller tummarna för att detta sker!

Vad som händer under onsdagens runda (då halva ledningen befann sig i Sälen) är fortfarande oklart, men även där ryktas det saker - det ryktas om att Sanna gjorde Martin sällskap på en runda som var ca 5,5 km lång.......

//Ulf


VIKTIGT!!

INGEN runda imörn!!!! Den är flyttad till Onsdag 20/1-2010!!
Så alla som har åkt till Götet för att springa till oss, ta in en natt till på hotellet för det blir på onsdag!!

På allmän begäran

Här kommer lite bilder från dagens skidtur. 11 km även denna dag - som trots jobbig vind och rätt dåliga spår gick på skapliga 59 minuter. Imorgon kör jag skidpasset i närheten av Vasaloppsstarten........




Tillbaka på åttan

- 10 grader spelar naturligtvis mindre roll när det är tisdag. Löpning i Skatås är obligatoriskt! Planen denna kväll var att springa ca 6 km, men istället för att vända efter 3 km så fortsatte vi hela rundan runt (när vi upptäckt att underlaget var bra). Tempot var behagligt (lågt) och vi hade nog utan större problem kunnat köra ett varv till i samma tempo. Formen inför Göteborgsvarvet känns redan nu riktigt bra och med fyra månaders go träningen till så skall det nog kunna gå rikigt bra för LTK:s deltagare i varvet 2010.

För övrigt så var det riktigt fint att springa i Skatås en sådan här kväll. Den vita snön lyser upp litegrann och förutom lite skidåkare så var det bara vi + ett fåtal joggare till på plats.

//Ulf

Skiddebuten avklarad

Hindås

Solig skidtur

Eftersom delar av ledningen i LTK skall genomföra Öppet spår i Vasaloppet var det idag dags för den efterlängtade skiddebuten. Denna underbara soliga vinterdag valde jag att spendera på en sjö i närheten av Hindås. Själva skidtekniken lämnade en hel del övrigt att önska men gott hopp finns fortfarande att man skall kunna överleva de nio milen mellan Sälen och Mora den 28/2.

//Ulf

Lite info angående next week

Hejsan alla kära medlemmar,
Nästa vecka är det som vanligt en ny vecka, ny runda, ny härlig snö som det ser ut som!
Prognos: -5-8C lätta flingor (inte kellogs då) å återigen ett jävligt kasst underlag! Men spelar det någon roll för LTK? NEJ.... LTK kör ändå! 18:15 under klockan samlas vi för gemensam stretch (för dom som behöver det) vi andra kan komma 18:16.
LTK önskar alla medlemmarna en riktigt trevlig lördag!
Over and out

Årets första LTK-runda

Tio var siffran för dagen. Både vad gäller temperatur och snödjup. Självklart var detta ingenting som stoppade LTK från att köra idag även om Skatås för dagen kanske var mer lämpligt för skidåkning än för löpning. Längden för rundan blev ca 6 km. Vi håller tummarna för bättre förutsättningar (framför allt underlag) nästa vecka!

För övrigt kan man konstatera att med mängden kläder som avgör om man fryser eller ej vid 10 minus - det är vilken typ av klädsel. Att satsa på bra grejer är en riktig hit och gör att man trots relativt få lager med kläder på sig ändå inte behöver frysa.

Dagen till ära fanns en färsk LTK-medlem (Sanna) med i spåret - mycket glädjande!

Plogning pågår

Kallt 

Årets första runda

//Ulf


Vi måste dementera!!!

Det har kommit in ett oändligt antal mail angående om det är vi på kortet uppe i högra hörnet som vi satte in idag & vi vill bara säga att det är INTE vi på kortet. Kort på oss finnes längre ner på sidan, alltså det är INTE vi på kortet uppe till höger!!!

//LTK

Onsdagens runda

Tid för onsdagens runda blir 11.30. Plats Skatås och samlingsplats är som vanligt vid "klockan" - inga konstigheter! Då delar av LTK:s medlemmar känner ett behov av en lite längre runda kan det bli så att onsdagens tur blir just lite längre. Detta är dock lite beroende på väder och vind. Även om storm tightsen värmer gott så gillar inte luftrör alltför långvarig löpning i typ minus 15 grader.

//Ulf

Rundan 5/1-2010 är flyttad till 6/1-2010 pga Ledningsträff

Vill bara informera att rundan 5/1-2010 är flyttad pga ledningen skall träffas på kvällen & gå igenom planerna för 2010 & kanske inviga 2st nya medlemmar beroende på hur dom klarar testerna.

Vi återkommer med tiden som rundan kommer att ske 6/1-2010 under kvällen 5/1-2010 som sagt MÅNGA viktiga beslut kommer att tas under denna kväll.

Väl mött
LEDNINGEN

Gott Nytt År!

Vi i ledningen i LTK vill bara önska alla blivande medlemmar ett riktigt Gott Nytt År!

RSS 2.0