Julnöt

Här kommer en julnöt att knäcka från LTK;

Varför valde Lasse att endast använda halkskydd på ena foten?

Lasse


Rapport från LTK (jul)special

För första gången denna vintern körde vi igår ett LTK Special i Skatås. Med tanke på underlag och väderlek körde vi på säkra kort dvs åttans slinga. Dock hade alla deltagarna införskaffat broddar för att undvika halkolyckor i joggingspåret. Kan starkt rekommenderas!!

Deltagare igår var förutom jag själv (Ulf) även Martin, som gjorde en bejublad comeback, och styrelsens stora förebild - Lasse Ström! Stora frågan är ju vad som hände med höften Carlsson? Temperaturen låg på -2 och till detta kom ett lätt snöfall.

Stämningen i spåret var som vanligt magisk!! Kan inte tänka mig något trevligare sällskap att springa med förnärvarande.

Lasse och Martin

Lasse och Uffe

Martin och Uffe

//Uffe


LTK JULSPECIAL

Hejsan alla goa LTKare!
Mycket har hänt sen sist, flytt för 50% av styrelsen, nya medlemmar i LTK här nere. Det jag saknar med Götet är SKATÅS! Man visste innan att det var bra.. Men inte så jäkla bra som det är.
På lördag som sagt är det LTK JULSPECIAL !!!
11:00 kommer FBGARNA!
Ses där å vad vi skall njuta!
Just det vi har väl inte glömt att nämna att styrelsen har ett långt mål 2011?! Berlin maraton here we come!!

Brrr

- 10 under dagens runda gjorde det hela inledningsvis lite kyligt. Kalven (Lasse) och undertecknad var dagens deltagare i LTK och som vanligt var det jävligt trevligt. Måste sägas att det är imponerande att åttan är löpbar trots allt. Visst är det lite småhalt här och var men ändå ingen större fara.

Missa nu inte LTK Special på lördag klockan 11.00 i Skatås då vi får besök av fint folk från Skåne (=Falkenberg).

//Uffe

LTK kör Berlin Maraton

2011 kommer (minst) två stycken LTK-medlemmar att spring Berlin Maraton då det går av stapeln i slutet av september. Det är undertecknad och Martin som är anmälda och klara för våra första maraton!

//Uffe

RSS 2.0